Zulufadder Crafts - bestemødrene lager flotte håndarbeidsprodukter.

Håndlagede produker

De kjære, kjære bestemødrene våre - de som tar vare på alle ungene, enten de er hennes, naboens eller kusinens barn - er også flinke med hendene.

I tillegg til å hjelpe bestemødrene med å få den trygden de har krav på, har vi også gitt dem mulighet til å tjene penger på håndarbeid. Vi har undervisning og oppfølging. Perlearbeid er et tradisjonelt håndverk i zulutradisjonen. Dette har vi utfordret og fått dem til å lage salgbare ting for Norge. Armbånd i tusentall, julepynt og ikke minst sløyfer.

Vi fikk en stor ordre fra Rosa Sløyfe-aksjonen. Både i Norge og på Island. Den skapte mange arbeidsplasser for bestemødrene og ga Zulufadder penger også. Virkelig en vinn/vinn-situasjon.

17.-mai-sløyfer og engler. Vi fikk kopiert svartsaumen på en av bunadblusene mine og laget perlearmbånd av dem. Nå har vi også inngått et samarbeid med Marius of Norway. Marius-armbånd lages eksklusivt for Zulufadder. Disse smykke-inntektene betaler også de utgiftene som faddere ikke har lyst å betale. Administrasjon,  bensin, internett og husleie. 

Men trenger folk som kan selge dette for oss. Ta kontakt med oss dersom du vil hjelpe oss med salget.

 Støtt våre prosjekter: 

  • Via Gavebutikken
  • Kontonummer 5081 07 78617 (merk "Zulufadder Crafts" dersom du ønsker å støtte akkurat dette prosjektet)

Salg av produkter

Vi håper å kunne selge våre produkter på websiden i fremtiden. På grunn av høye utviklingskostnader kan vi ikke tilby dette akkurat nå. Nedenfor ser du noen av våre produkter. Dersom du er interessert i å kjøpe kan du kontakte oss for informasjon og priser.

Ønsker du å få noe laget av perler til din bedrift? Det kan være produksjon av logo, eller gaver til ansatte eller samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss.

Bildegalleri

Del dette

Send tips på epost