Prosjektleder

Silvia Hellesvik

26.10.14 "Jeg hadde jobbet med websider og grafisk design siden jeg ble ferdig på universitetet på slutten av 1990-tallet. Slik ble jeg kjent med Mari. Vi fant fort tonen da Mari trengte hjelp med både pc og hjemmeside. Mari startet Zulufadder i februar 2005, og...
Administrasjon

Nick Phillips

26.10.14 Nick er regnskapsfører og gift med Silvia. Han er medlem av Eshowe Rotaryklubb, Past Disctrict Governor, District 9370. Nick jobber deltid som daglig leder for Zulufadder Children's Trust og hjelper til med Zulufadders administrasjon når det trengs.
Gundy Alle områder

Gundy Ngcobo - sjåfør

26.10.14 Gundy er mannen som aldri sier nei og som alltid smiler! Han har fått sertifikat både til bil og buss gjennom Zulufadder. Han er ansvarlig for transport av barna som går på Gratton, i tillegg til alt av gjøremål som må gjøres...
SAMSUNG CSC Umlalazi og Mhlatuzana

Xolani Manzi - feltarbeider

26.10.14 Heter bare "Manzi" hos oss. Manzi er feltarbeider i områdene Umlalazi og Mhlatuzana, og er ansvarlig for hele 270 barn! Han går stort sett til fots over dal og hei, og er veldig engasjert i arbeidet.
SAMSUNG CSC Umlalazi

Sindi Xulu - feltarbeider

26.10.14 Sindi har jobbet for Zulufadder siden oppstart. Hun er ansvarlig for 160 barn i Umlalazi. Sindi jobber mye med opplæring og support innen HIV/Aids. Har kurs fra sosialkontret og Leger Uten Grenser.
SAMSUNG CSC King Dinizulu

Khethiwe Madondo

26.10.14 Dette er det eneste urbane stedet vi arbeider i. King Dinizulu ligger rett utenfor Eshowe, og er et område som skiller seg ut fra de andre. Folk bor trangere her og av og til i skur. Det spilles ofte høy musikk og det er liten plass for bl.a grønnsakshager.
SAMSUNG CSC Esiqwaqweni

Sindi Shoba - feltarbeider og håndarbeidsansvarlig

26.10.14 Sindi er ansvarlig for 200 barn i Esiqwaqweni og er i tillegg veldig flink i håndarbeid og er ansvarlig for håndarbeidsgruppen. Hun var blant annet ansvarlig for 150 damer som produserte 65 000 rosa sløyfer på 4 måneder i 2011.
Simunye

Jabu Sikhakhane - barnehageansvarlig og feltarbeider

26.10.14 Jabu har jobbet som feltarbeider for Zulufadder siden 2008, og er ansvarlig for 170 barn i Simunye. Hun er en myndig, men kjærlig kvinne og fra 2014 er hun også sjef i vår nyeste barnehage.
Simunye

Lucky Sikhakhane - feltarbeider

26.10.14 Lucky jobber som feltarbeider i Simunye og er ansvarlig for rundt 100 barn. Han går over skog og hei til fots for å besøke de barna som bor lengst unna. Noen bor så langt som 2 timers gange fra den lokale skolen.
SAMSUNG CSC Mandawe

Slindile Mbatha - feltarbeider

26.10.14 Slindile har jobbet hos oss siden august 2012, og er den yngste av våre feltarbeidere. Hun jobber i Mandawe og er ansvarlig for 110 barn. Hun er ansvarlig for både et guttelag og bestemorlag i fotball. Slindile studerer deltid til å bli lærer.
Popi er leder for barnehagen Doremi i Umlalazi. Umlalazi

Popi Buthelezi - barnehageansvarlig

26.10.14 Ansvarlig for undervisning i barnehagen der læring, sang og dans står på timeplanen. Popi er vår humørspreder. Hun er streng, men veldig kjærlig og har alltid tid til en klem.
Umlalazi

Thulile Sibiya - barnehageassistent

26.10.14 Thuli har vokst veldig med oppgaven det siste året. Hun snakket lite engelsk for et par år siden, nå underviser hun barna engelsk i barnehagen. Hun hjelper til med alt fra morgengym til dotrening. I 2011 tok Thuli sertifikatet, sponset av Zulufadder.
Umlalazi

To kokker - Simphiwe og Nelisiwe

26.10.14 De lager mat to ganger om dagen til ca 100 barn, og opptil 200 på lørdager. Frokost og lunsj. Alle hjelper til med servering. Barn og voksne.
Vedlikehold og bygningsmester

Harry Buthelezi

26.10.14 Harry er vår byggemester. Han kan det meste innen muring og treverk. Han har bygget mange av husene for Zulubygg, i tillegg til klasserom og mediasenter på Gratton. Han snekrer langbord og benker, han fikser knuste vinduer, han murer vegger og legger nye tak. En...