Prosjektleder

Silvia Hellesvik

"Jeg hadde jobbet med websider og grafisk design siden jeg ble ferdig på universitetet på slutten av 1990-tallet. Slik ble jeg kjent med Mari. Vi fant fort tonen da Mari trengte hjelp med både pc og hjemmeside. Mari startet Zulufadder i februar 2005, og...
Administrasjon

Nick Phillips

Nick er regnskapsfører og gift med Silvia. Han er medlem av Eshowe Rotaryklubb, Past Disctrict Governor, District 9370. Nick jobber deltid som daglig leder for Zulufadder Children's Trust og hjelper til med Zulufadders administrasjon når det trengs.
Nomvula jobber i Zulufadders administrasjon Administrasjon

Nomvula Ngema

Nomvula vokste opp med fadder fra Zulufadder. I dag gjør hun en fantastisk jobb på det lokale kontoret til Zulufadder.
Ntuthuko er Zulufadders altmuligmann

Ntuthuko Xulu

Ntuthuko er vår nyeste mann i felten. Han har bakgrunn fra sikkerhetsbransjen, i tillegg til at han har vært turistguide i mange år.
SAMSUNG CSC Umlalazi og Mhlatuzana

Xolani Manzi - feltarbeider

Heter bare "Manzi" hos oss. Manzi er feltarbeider i områdene Umlalazi og Mhlatuzana, og er ansvarlig for hele 270 barn! Han går stort sett til fots over dal og hei, og er veldig engasjert i arbeidet.
SAMSUNG CSC Umlalazi

Sindi Xulu - feltarbeider

Sindi har jobbet for Zulufadder siden oppstart. Hun er ansvarlig for 160 barn i Umlalazi. Sindi jobber mye med opplæring og support innen HIV/Aids. Har kurs fra sosialkontret og Leger Uten Grenser.
SAMSUNG CSC King Dinizulu

Khethiwe Madondo

Dette er det eneste urbane stedet vi arbeider i. King Dinizulu ligger rett utenfor Eshowe, og er et område som skiller seg ut fra de andre. Folk bor trangere her og av og til i skur. Det spilles ofte høy musikk og det er liten plass for bl.a grønnsakshager.
SAMSUNG CSC Esiqwaqweni

Sindi Shoba - feltarbeider og håndarbeidsansvarlig

Sindi er ansvarlig for 200 barn i Esiqwaqweni og er i tillegg veldig flink i håndarbeid og er ansvarlig for håndarbeidsgruppen. Hun var blant annet ansvarlig for 150 damer som produserte 65 000 rosa sløyfer på 4 måneder i 2011.
Simunye

Lucky Sikhakhane - feltarbeider

Lucky jobber som feltarbeider i Simunye og er ansvarlig for rundt 100 barn. Han går over skog og hei til fots for å besøke de barna som bor lengst unna. Noen bor så langt som 2 timers gange fra den lokale skolen.
SAMSUNG CSC Mandawe

Slindile Mbatha - feltarbeider

Slindile har jobbet hos oss siden august 2012, og er den yngste av våre feltarbeidere. Hun jobber i Mandawe og er ansvarlig for 110 barn. Hun er ansvarlig for både et guttelag og bestemorlag i fotball. Slindile studerer deltid til å bli lærer.
Popi er leder for barnehagen Doremi i Umlalazi. Umlalazi

Popi Buthelezi - barnehageansvarlig

Ansvarlig for undervisning i barnehagen der læring, sang og dans står på timeplanen. Popi er vår humørspreder. Hun er streng, men veldig kjærlig og har alltid tid til en klem.
Umlalazi

Thulile Sibiya - barnehageassistent

Thuli har vokst veldig med oppgaven det siste året. Hun snakket lite engelsk for et par år siden, nå underviser hun barna engelsk i barnehagen. Hun hjelper til med alt fra morgengym til dotrening. I 2011 tok Thuli sertifikatet, sponset av Zulufadder.
Umlalazi

To kokker - Simphiwe og Nelisiwe

De lager mat to ganger om dagen til ca 100 barn, og opptil 200 på lørdager. Frokost og lunsj. Alle hjelper til med servering. Barn og voksne.
Vedlikehold og bygningsmester

Harry Buthelezi

Harry er vår byggemester. Han kan det meste innen muring og treverk. Han har bygget mange av husene for Zulubygg, i tillegg til klasserom og mediasenter på Gratton. Han snekrer langbord og benker, han fikser knuste vinduer, han murer vegger og legger nye tak. En...