Informasjon & vilkår

Velkommen til Zulufadders gavebutikk. Her kan du kjøpe hjelpepakker, klær og leker til fadderbarnet ditt. Du kan også støtte de ulike prosjektene vi har, eller gi et pengebeløp etter eget ønske. I tillegg kan du kjøpe våre flotte produkter som selges i Norge.

Registrer deg her 
(Du trenger ikke være fadder for å handle, hverken til barna eller våre produkter som selges i Norge.)

Betaling

Du kan velge å betale med VISA eller Mastercard. Kortet må være utstedt i Norge. Betaler du med kort hjelper du oss å spare mye tid og penger! (Vi trenger f. eks ikke sjekke i banken om du har betalt før gaven gis ut.)

Dersom beløpet du bestiller for, overstiger kr. 9 999,-, må du betale med faktura. Du vil få oppgitt informasjon om dette i bestillingsprosessen.

Betaling med kort

Du må oppgi korttype, kredittkortnummer, CVC nummer, utløpsdato og kortholders navn. 

Transaksjonen/betalingen skjer via PBS International AS (DIBS) - en 100 % sikker betalingsterminal. Da beløpet du handler for er en donasjon, vil beløpet bli trukket ditt kredittkort med en gang. Kvittering blir levert til oppgitt e-postadresse. Det vil fremkomme på kvitteringen at dette gjelder Zulufadder.

Betaling med faktura

Faktura sendes til din e-postadresse og må betales innen 14 dager. Det vil fremkomme på fakturaen at dette gjelder Zulufadder.

Ekspedisjonsgebyr

Et ekspedisjonsgebyr på kr. 15,- kommer i tillegg til handlekurvens totalpris.

Skattefradrag

Beløpet blir automatisk lagt til din fadderprofil, og om ditt personnummer/org.nr er registrert hos oss, vil du få skattefradrag. Om du er usikker på om vi har ditt personnummer/org.nr, send en e-post til post@zulufadder.no.

Innbetaling må skje senest 31. desember for skattefradrag i inneværende år.

Hvor lang tid tar leveringen?

Din ordre blir effektuert så snart som mulig og om ikke annen beskjed er gitt, innen en uke. Vi tar forbehold om at det tar noe lengre tid før jul, da pågangen er ganske stor.

Reklamasjon

Ved feil, send en e-post til post@zulufadder.no og vi vil hjelpe deg så snart som mulig.

Spørsmål om tjenesten

For spørsmål, send en e-post til post@zulufadder.no.

Vi tar forbehold om at feil kan oppstå på sidene våre, slik at ordren ikke går gjennom. I slike tilfeller vil vi rette opp feilen så snart som mulig.

Leverandør av betalingstjeneste:

PBS International AS
Postboks 103 Sentrum
N-0102 Oslo
Telefon +47 21 99 64 00
Email: kontakt@pbs.no

Del dette

Send tips på epost