Gaver eller brev til fadderbarnet

Vi deler gladelig ut brev og gaver til barna. Det enkleste og kjappeste er å bruke Gavebutikken vår.

Du må være registrert hos oss for å få brukernavn og passord. Ta kontakt med oss dersom du ønsker å gi en gave, UTEN å være fadder. Du vil da motta brukernavn og passord.

Her kommer noen tips på veien når du bruker Gavebutikken:

  • Gaven vil gå til ditt fadderbarn om annet ikke er spesifisert. Du trenger ikke opplyse om barnets navn i kommentarfeltet.
  • Det er noen faddere som ønsker å gi en gave til et annet barn i tillegg til sitt eget fadderbarn. Derfor har vi laget et lite utvalg av gaver som kan kjøpes til andre barn. Disse vil bli gitt til barna vi vet har det vanskeligst. Vi ber om at du handler denne gaven separat fra gaven til ditt eget barn.
  • Om du ikke vil bruke handelsløsningen (eller har problemer) kan du overføre penger til 5081 07 78617 og sende en e-post til post@zulufadder.no ang beløpet.
  • NB! Bruker du vår konto for fadderinnbetalinger til gavekjøp, har vi ingen mulighet til å se beløpet om du ikke gir oss beskjed pr e-post, så vi ber deg bruke gavekontoen som er spesifisert over.

Du kan også sende brev eller pakke i posten. Det hender at disse pakkene ikke kommer frem, men stort sett går det bra. Det er hyggelig å få personlige ting fra deg i Norge, men du må også tenke på kostnadene, og at du kan få mye for portoen om vi handler for deg her nede.

Vi understreker at det er mange faddere som ikke gir noe ekstra til barnet sitt, så ikke få dårlig samvittighet om du ikke gjør det. Man skal bare gjøre det hvis man ønsker det selv!

For dere som vil sende en hilsen eller gave i posten;

Zulufadder
P.O. Box 394
Eshowe 3815
South Africa
(Merk også med barnets navn)

Ps. Merk pakken med "Clothes for orphans" og sett verdien til ca 200 kroner.

Del dette

Send tips på epost