Ingen kan hjelpe alle, men du kan hjelpe en!

Kjære fadder, 

Vi i Zulufadder er så utrolig glade for at du vil være med å hjelpe barna i Sør-Afrika. Det som er fint med dette prosjektet er at vi vet at pengene kommer dit de skal, uten mange ledd og uten korrupsjon. Siden Zulufadder ble opprettet i 2005 har vi ikke opplevd misbruk av midlene. Dessuten flyttet Silvia fra Vesterålen til Sør-Afrika i 2006 og jobber full tid for Zulufadder.

Det startet med Mari Maurstad i Oslo og Ragnhild Button i Durban. Og deres møte med lokale Aurelia, som hjalp barna i nabolaget.

Ragnhild (norsk konsul fra 2009 og fastboende i Sør-Afrika i over 30 år) begynte å dra til Eshowe og Aurelia en gang i måneden for å intervjue barn og ta bilder av dem. Hun sendte dem deretter videre til Mari i Norge, som sendte dem videre til sine faddervenner. Nå er ringen utvidet, og vi har faddere fra hele verden, bl.a Storbritannia, USA og Finland.

Det er mye vi må passe på her. Det er viktig at lokalbefolkningen ikke blir misunnelige på oss - og på hverandre. Vi må sørge for at pengene går dit de skal, dvs til mat, skolegang, klær og medisinsk hjelp.

Vi er veldig takknemlige for at du har tillitt til at vi skal få din støtte dit den skal. Vi vil holde deg underrettet om hva som skjer i Zulufadder, og hvordan akkurat ditt fadderbarn har det.

Del dette

Send tips på epost