Zulufadders prosjekter

Zulufadder har til enhver tid løpende og nye prosjekter på gang. Uten sponsormidler har vi ingen muligheter til å gjennomføre disse prosjektene.

Zulufadder har gjennom 10 år vist at det nytter. Vi har ingen stor hovedsponsor som gir oss millioner av kroner hvert år slik at vi kan gjøre det vi har lyst til. Vi har mange små, mellomstore og noen få større sponsorer som liker det vi gjør, og som igjen og igjen støtter prosjektene våre. Tusen takk til dere!

Vi har prosjekter i alle størrelser gående, og vi setter utrolig stor pris på enhver støtte. Sammen kan vi utgjøre en veldig stor forskjell.

Zulufadder Clothing - Zulufadders egen systue som lager skoleuniformer.

Skoleuniformer

08.10.14 Et av prosjektene våre er rett og slett en SYSTUE! Skolene i Sør-Afrika krever skoleuniformer og vi syr våre egne.
SAMSUNG CSC

DOREMI barnehager

08.10.14 Zulufadder har tre barnehager; i Umlalazi, Esiqwaqweni og Simunye. Tilsammen går over 120 barn i våre Doremi barnehager.
Gratton skole - vi mener at teknologi er viktig på et tidlig stadie i skolen

Gratton skole

06.11.14 Gratton skole er Zulufadders største prosjekt. Vi har vært involvert siden skolestart i januar 2010, og 38 Zulufadderbarn går på skolen (skoleåret 2017).
Mari Maurstad trives godt på gulvet sammen med barna i Doremi barnehage i Simunye.

Flerbrukshall

23.11.11 Erna og Knut Engs Barnefond har gitt oss en meget generøs donasjon og bidro dermed til at vi kunne bygge vår flotte hall i Simunye.
SAMSUNG CSC

Gratton internat

01.09.14 Zulufadder har en egen skole, Gratton, og har siden januar 2012 hatt eget internat på skolens eiendom.
Zulufadder bygger hus til familier som trenger nytt tak over hodet.

Zulubygg

24.10.14 ZULUBYGG er Zulufadders husbyggingsprosjekt. Siden 2006 har vi bygget 41 enkle hus for de barna som virkelig trenger nytt tak over hodet.
Zulufadder Crafts - bestemødrene lager flotte håndarbeidsprodukter.

Håndlagede produker

26.10.14 De kjære, kjære bestemødrene våre - de som tar vare på alle ungene, enten de er hennes, naboens eller kusinens barn - er også flinke med hendene.
SAMSUNG CSC

Team Bestemor

12.10.14 Team GOGO! Det høres flott ut! Det er rett og slett "trim for eldre".

Grønnsakshager

08.10.14 Vi har startet tre store grønnsakshager slik at mange familier kan få en plott hver.