Julegaver 2018

Julegaver 2018

Om du planlegger å kjøpe julegave til fadderbarnet ditt er tiden inne nå. Det gir oss tid til planlegging og pakking. Tusen takk!

Gå direkte til Gavebutikken

Ingenting er så kjærkomment som en gave fra fadderen! Å vite at noen tenker på dem er veldig spesielt. 

Tips før du handler

  • Gaven du kjøper vil gå til ditt fadderbarn om annet ikke er spesifisert. Du trenger ikke opplyse om barnets navn i kommentarfeltet.
  • Det er noen faddere som ønsker å gi en gave til et annet barn i tillegg til sitt eget fadderbarn. Vi har derfor laget et lite utvalg av gaver som kan kjøpes til andre barn. Disse vil bli gitt til barna vi vet har det vanskelig. 
  • Ønsker du å kjøpe fødselsdagsgave fra nå og frem til jul? Vi ber vi deg kjøpe en egen gave og ikke legge ordren sammen med julegaven. Spesifiser «Fødselsdagsgave» i kommentarfeltet.
  • Om du ikke vil bruke handelsløsningen kan du overføre penger til gavekonto 5081 07 78617 og sende en e-post til oss ang beløpet.
  • NB! Bruker du vår "konto for fadderinnbetalinger" til gavekjøp, har vi ingen mulighet til å se beløpet om du ikke gir oss beskjed pr e-post! Det kan da hende at barnet ikke får gaven, og vi ber deg derfor om å IKKE legge julegavepengene til på den månedlige innbetalingen.
  • Dersom du har problemer med å komme gjennom med betalingen av gaven, kan det være at leverandøren av denne løsningen har midlertidige problemer. Vent litt og prøv igjen, det er sjelden de er «nede» lenge av gangen.

Pakke i posten

Dersom du ønsker å sende noe i posten, ber vi deg merke postlappen med følgende;

  • Verdi maks kr 200,-
  • "Used clothes for orphans"
  • Send til: 

Zulufadder
PO Box 394
Eshowe 3815
South Africa
Att: "Barnets navn"

Husk at…  

Du trenger ikke å tenke at du må gi noe ANNET enn sist. Det er kanskje slik vi tenker i Norge, men barna, bestemor eller familien blir strålende glade for å få det samme som i fjor. For nå er gaven NY og PASSELIG. Og maten er spist opp for lenge siden. Husk at barn er barn, og ingenting gleder som et leketøy eller en fotball. Og ingenting varer evig.

Håndlagde produkter 

Vi har flyttet Zulufadders håndlagde produkter til VIPPS. Der finner du også kort og bøker som gir inntekter til Zulufadder. Disse produktene blir sendt til din adresse i Norge. Husk å oppgi full adresse i Vipps. VIPPS til 10400. 

Tusen takk

Å betale fadderbidrag hver måned er allerede mer enn nok! Ingen skal ha dårlig samvittighet for ikke å gi julegave. Men det finnes faddere som virkelig ønsker å gi en gave. Og vi skal ikke nekte dem den muligheten.

Tusen takk for at du gjør livet gladere og bedre for ditt fadderbarn og familie.

Ta kontakt med oss om du har spørsmål og kommentarer.

Helt til slutt; du finner oss på Facebook, Instagram og YouTube. Send gjerne en link til dine venner slik at flere kan følge oss. 

Vi ønsker alle en flott førjulstid! 

Gå til gavebutikken

Del dette

Send tips på epost